Trainingen

De trainingen die wij bieden zijn incompany trainingen maar ook trainingen met open inschrijvingen.

De trainingen met open inschrijving:

  • Nieuw: 1 daagse verdiepende workshop Veiligheidscultuur. Veiligheidscultuur is volop in de aandacht. Er wordt veel verwacht van   het in kaart brengen van de veiligheidscultuur en het veranderen ervan. Maar de gangbare ‘tools’ uit de praktijk, zoals de veiligheidsladder en enquetes, blijken nauwelijks iets te maken met veiligheidsculuur. Op basis van klantvragen over veiligheidscultuur hebben wij een workshop ontwikkeld die dieper ingaat op deze materie van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaringen.    Wilt u meer weten ? Klik hier voor de brochure over de workshop.
  • Nieuw: 1/2-daagse workshop ‘Psychologie en Veiligheid’. De belangrijkste inzichten over de invloed van de menselijke factor op veiligheid”. Wilt u meer weten ? Klik hier voor de brochure over de workshop.
  • 3-daagse Masterclass ‘Risk and HSE-management through soft controls’. Wilt u meer weten over veilig gedrag en cultuur, en over hoe deze te beïnvloeden? Wilt u weten wat wetenschappelijk onderzoek ons hierover leert? Meer weten ? Klik hier voor de brochure over de masterclass.
  • 2-daagse training die alle 9 tools van Hearts and Minds behandeld. Hiermee krijgt u inzicht in de wijze waarop Shell deze tools toepast. Het doel, de werking maar ook wat de beperkingen ervan zijn. Daarnaast krijgt u inzicht hoe u deze tools kunt toepassen voor uw eigen organisatie.

Informatie aanvragen

Meld u direct aan of ontvang vrijblijvend meer informatie over de trainingen van Safety Improvement Company.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.